Breaking News
21 Ιανουαρίου 2019

Οι θαυμαστές του Στέφανου Τσιτσιπά θα χρειαστεί να ξενυχτίσουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του κόντρα στον Μπαουτίστα για την προημιτελική φάση του Australian Open, αφού ορίστηκε για την Τρίτη τις 3:30 ώρα Ελλάδος!



Ο αγώνας ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ για την προημιτελική φάση του Australian Open ορίστηκε για την Τρίτη, 3:30 το πρωί ώρα Ελλαδος. Κοινώς, όποιος θελήσει να τον παρακολουθήσει θα πρέπει να είναι έτοιμος για ένα γερό ξενύχτι!

Οι άνθρωποι που βγάζουν το πρόγραμμα στο Australian Open όρισαν τον αγώνα για τις 12:30 το μεσημέρι ώρα Αυστραλίας. Δεδομένου ότι υπάρχει διαφορά 9 ωρών με την Ελλάδα, το ξενύχτι λοιπόν δεν θα αποφευχθεί για τους θαυμαστές του Έλληνα τενίστα, ο οποίος χθες (20/1) έγραψε ιστορία όταν απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics