Breaking News
23 Ιανουαρίου 2019

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Έλληνα πρωταθλητή μιλώντας για την επιτυχία του εγγονού της.

 


Η κυρία Σταυρούλα μίλησε, από το Προάστιο Καρδίτσας όπου διαμένει, στην Espresso και αποκάλυψε ότι έχει χάσει το φως της!

«Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου» είπε στον δημοσιογράφο.

Ο Νίκος, την ρώτησε πώς έχασε το φως της και εκείνη του είπε: «Είχα πίεση στα μάτια και σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα, τυφλώθηκα εντελώς. Μόνη μου παρηγοριά τα εγγόνια μου που έρχονται συχνά. Ακούω και μαθαίνω για τον Στέφανο μου αλλά δεν μπορώ να τον καμαρώσω. Τον περιμένω να έρθει….».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics