Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί ενώ αποκάλυψε πως του έγιναν προτάσεις για να αλλάξει υπηκοότητα που αρνήθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.



Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" (προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης) παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον 20χρονο πρωταθλητή να μιλάει για την εκπληκτική του πορεία στο χώρο του τένις τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και το "όχι" που είπε σε προτάσεις που του έχουν γίνει να πάρει άλλη υπηκοότητα.

"Διαβάζω ότι ήδη σε έχουν προσεγγίσει από διάφορες χώρες και από την Αυστραλία να πάρεις τη δίκη τους υπηκοότητα, με ένα σωρό προνόμια αλλά, το αρνήθηκες. Ισχύει;", ρωτήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να δώσει την εξής αποστομωτική απάντηση: "Συνέβη και φυσικά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα".

Στην ίδια συνέντευξη, που δόθηκε στο προπονητικό κέντρο του Πάτρικ Μουράτογλου στη Γαλλία, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε επίσης για:

Το αν ζήλεψε ποτέ τη βόλτα, τον καφέ την ξεγνοιασιά των συνομηλίκων του:

"Όχι, ποτέ, μάλλον οι άλλοι ζήλευαν εμένα με τα ταξίδια και τους αγώνες που έδινα".

Αν είχε σκεφτεί πριν τρία χρόνια πως θα έφτανε στο σημείο να κερδίζει τον Ρότζερ Φέντερερ:

"Θα σε έλεγα σίγουρα τρελό. Εντάξει, υπήρχε στο μυαλό μου, αλλά ήταν πιο μακρινό".

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί:

"Τα συνεχή ταξίδια από την ηλικία των 14-15 και οι πολλές απουσίες από το σχολείο με έκαναν να δυσκολευτώ πολύ να βγάλω το Γυμνάσιο. Ευτυχώς, έβγαλα το Λύκειο μέσω Ίντερνετ και μπόρεσα να αφοσιωθώ στο τένις. Ήμουν πολύ τυχερός που βρήκα αυτό το πρόγραμμα και μπορούσα να μελετώ στον ελεύθερο χρόνο μου".

Αν σκέφτηκε κάποια στιγμή να σταματήσει:

"Ένα σερί χαμένων αγώνων με έκαναν να γυρίσω στο σπίτι και να πω "Τέλος! Δεν κάνω για αυτό το άθλημα". Όμως ο πατέρας μου με έκανε να αλλάξω γνώμη".

Για το αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος αυτή την εποχή:

"Είμαι τόσο απασχολημένος με το τένις που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι".

Για το αν μπορεί κάποια ενδιαφερόμενη να του στείλει μήνυμα στο Instagram:

"Δεν είναι κακή ιδέα. Μέσω Instagram με ένα DM (direct message) φαντάζομαι!"
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics