Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2019

Τον δεύτερο σημαντικό τίτλο της καριέρας του κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος πρωταθλητής επικράτησε στον τελικό του ATP 250, που φιλοξενήθηκε στην Μασσαλία, με 7-5, 7-6 (5) του 30χρονου Μιχαϊλ Κουκούσκιν από τον Καζακστάν και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου, όπως είχε κάνει και πέρυσι στην Στοκχόλμη.

 

Μετά από μερικές εβδομάδες -απολύτως αναμενομένης- αγωνιστικής «κοιλιάς», λόγω της υπερπροσπάθειας του Ιανουαρίου, στο Australian Open όπου έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, ο Ελληνας πρωταθλητής επανήλθε στους… γνωστούς ρυθμούς και έφθασε μέχρι τον τελικό στην Μασσαλία, όπου κατέκτησε το τρόπαιο χωρίς να χάσει σετ!

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν γκέιμ-γκέιμ μέχρι το 5-5. Σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 6-5 και στη συνέχεια «έσπασε» το σερβίς του Καζάκου και πήρε το σετ με 7-5, μετά από περίπου 50 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ, ο Κουκούσκιν… άλλαξε μπλουζάκι και μετά το 1-1, ο Ελληνας πρωταθλητής αισθάνθηκε ελαφρές ενοχλήσεις στα δεξιά πλευρά. Δεν αποκλείεται αυτό να του «στοίχισε» προσωρινά, καθώς ο Καζάκος αντέδρασε και προηγήθηκε με 5-3. Ομως ο Τσιτσιπάς απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι το μέλλον του παγκοσμίου τένις, καθώς δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ισοφάρισε σε 5-5 και προηγήθηκε με 6-5, για να κατακτήσει το σετ στο τάι μπρέικ με 7-5!

Με τη νίκη του αυτή, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στο Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα η ATP και σε «απόσταση βολής» από την πρώτη δεκάδα του πλανήτη.

thereport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics