Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2019

Ισοπεδωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε περίπατο κόντρα στον Εγκόρ Γκερασίμοφ και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Dubai Tennis Championships.

 


Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 26χρονου Λευκορώσου (Νο.155) με 6-3, 6-1 σε μόλις 57 λεπτά και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο tour, καθώς μετράει έξι διαδοχικές νίκες.


Αντίπαλός του στην προημιτελική φάση, μάλιστα, δεν θα είναι ο επικεφαλής του ταμπλό Κέι Νισικόρι, αλλά ο Χούμπερτ Χουρκάτς, που σημείωσε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ιάπωνα με 7-5, 5-7, 6-2.

Άνοιξε, δηλαδή, ο δρόμος για τον τελικό, η πρόκριση στον οποίο θα χαρίσει στον Τσιτσιπά την πρώτη του είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Για να φτάσει ως εκεί, βέβαια, ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκλείσει στην τετράδα τον φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς, που έβαλε σήμερα φρένο στον Μάρκο Παγδατή με 6-3, 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Λετονό Ρικάρντας Μπεράνκις.

Κόντρα στον Γκερασίμοφ, πάντως, ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον αντίπαλό του. Ειδικά στο δεύτερο έκανε... πάρτι!

Όπως είπαμε, θα βρει τώρα απέναντί του τον Πολωνό Χουρκάτς (αύριο περίπου στι 15.00), τον οποίο αντιμετώπισε και στη Μασσαλία και πήρε τη νίκη σε straight sets. Ο Στέφανος είχε επικρατήσει και στο NextGen Finals, όπου συναντήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics