Breaking News
03 Απριλίου 2019

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Volvo Cap Open που διεξάγεται στο Μαϊάμι εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη που κατάφερε να επιβληθεί σε τρία σετ της Ελβετίδας Κόνι Πέρεν.



Το Volvo Car Open είναι το πρώτο χωμάτινο τουρνουά που αγωνίζεται φέτος η Μαρία Σάκκαρη και πρώτο μετά από 10 μήνες συνολικά, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη φάση των "32" επικρατώντας με 2-1 σετ της Κόνι Πέρεν, Νο 144 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Περέν με 7-5 και στο δεύτερο ηττήθηκε με 6-3, όμως στο τρίτο και καθοριστικό έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά με 6-1 σετ της Ελβετίδας.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη η Αντρέα Πέτκοβιτς, με την Γερμανία να επικρατεί με 2-0 σετ της Αμερικανίδας Βάρβαρα Λεπτσένκο στον πρώτο γύρο του τουρνουά.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics