Breaking News
19 Ιανουαρίου 2016

Ο Φερνάντο Βερντάσκο έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Ράφαελ Ναδάλ  από τη συνέχεια του αυστραλιανού Όπεν. Στον ισπανικό εμφύλιο του 1ου γύρου στη Μελβούρνη, ο 32χρονος Μαδριλένος τενίστας και Νο 45 της παγκόσμιας κατάταξης ανέτρεψε το 2-1 του Ναδάλ και επικράτησε με 3-2 σετ (7-6 4-6 3-6 7-6 6-2) μετά από 4,5 ώρες στο κεντρικό courtτου MelbournePark.

Μαζί με την πρόκριση στους «64» του Όπεν ο Βερντάσο πήρε παράλληλα και την εκδίκησή του, καθώς το 2009 είχε ηττηθεί με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο γήπεδο από τον συμπατριώτη του για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ βγαίνει εκτός συνέχειας στον 1ο γύρο του αυστραλινού Όπεν και η 2η σε όλα τα GrandSlam.

Παράλληλα, την ήττα με συνοπτικές διαδικασίες γνώρισε και η Βίνους Γουίλιαμς που έχασε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) από την 7 φορές νικήτρια σε GrandSlam. Γιοχάνα Κόντα μέσα σε 79 λεπτά.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics