Breaking News
09 Μαΐου 2019

Με έναν αγώνα του Γιάννη Σγουρόπουλου άρχισε την Τετάρτη η ελληνική παρουσία στο Challenge Οπεν πινγκ πονγκ της Σλοβενίας, που γίνεται στο Ότοτσεκ.

 


Νικηφόρα πρεμιέρα στη Σλοβενία ο Σγουρόπουλος

Στην ημέρα των 19ων γενεθλίων του ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού Νέων ανδρών νίκησε εύκολα στο απλό ανδρών τον Σλοβένο Άντρας Νόβακ με 3-0 (11-1, 11-6, 12-10). Η συνάντηση ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική στο 24οπροκριματικό γκρουπ. Νωρίτερα είχε νικήσει εύκολα τον Νόβακ και ο πολιτογραφημένος Κροάτης Γουέι Σιχάο, οπότε την Πέμπτη ο Σγουρόπουλος αντιμετωπίζει τον κινεζικής καταγωγής αθλητή για την πρωτιά στο γκρουπ και την πρόκριση στο επόμενο στάδιο. O αγώνας γίνεται στο τραπέζι 2 και αρχίζει στις 15:45 ώρα Ελλάδας.

Ο Σγουρόπουλος αρχίζει την Πέμπτη την προσπάθειά του και στο ταμπλό τους αθλητών έως 21 ετών κι αντίπαλος του στους «64» είναι ο Σουηδός Γιόχαν Μπάριους.

Επίσης, ο Γκιώνης που μεταβαίνει την Πέμπτη στην πόλη της Σλοβενίας κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό. Είναι τέταρτο φαβορί, περιμένει για την Παρασκευή αντίπαλο από τα προκριματικά κι, αν νικήσει, τότε ο πρώτος αθλητής από τα seeding που πιθανότατα θα συναντήσει στους «32» θα είναι ο Πενγκ Γουάνγκ Γουέι από την κινεζική Ταϊπέι.

Στη βάση του ταμπλό ως δεύτερο φαβορί των αγώνων έχει τοποθετηθεί ο Γερμανός Ρικάρντο Γουόλτερ, ενώ νούμερο 1 είναι ο Αυστριακός Ντάνιελ Χάμπεσον.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 6 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΧΘΗ ΣΤΟ ΛΑΣΚΟ
Σε μία άλλη πόλη της Σλοβενίας, στο Λάσκο, άρχισε την Τετάρτη και το καθιερωμένο διεθνές τουρνουά για αθλητές με αναπηρίες, όπου, επίσης, υπάρχει ελληνική συμμετοχή. Σε Οπεν, που δείχνει πιο δυνατό ακόμα κι από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Μουχθής κατάφερε να μπει στο ταμπλό της κλάσης 6.

Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας αγωνίστηκε στο πρώτο γκρουπ. Έχασε από τον Ισπανό επικεφαλής Αλβάρο Βαλέρα με 3-0 σετ (5-11, 9-11, 5-11), νίκησε τον Σλοβάκο Γκάμπριελ Σέμι με 3-1 σετ (13-11, 11-4, 8-11, 11-7) και προκρίθηκε στα «νοκ άουτ» ως δεύτερος. Στον γύρο των «32», κληρώθηκε με τον Βρετανό Πολ Καραμπαρντάκ.

Στην ίδια κλάση, ο περυσινός πρωταθλητής Ελλάδας, Μάριος Χατζηκυριάκος, έμεινε τρίτος στο όγδοο γκρουπ και αποκλείστηκε. Πάλεψε γερά και τα δύο ματς, αλλά δεν πήρε κάτι ουσιαστικό. Κάμφθηκε με 3-0 σετ από τον Κινέζο επικεφαλής Τζιασίν Χουάνγκ (9-11, 8-11, 9-11) και με 3-1 από τον Ισραηλινό Ντάνι Μπομπρόφ (11-7, 10-12, 4-11, 10-12).

Πολλές οι συμμετοχές και στην κλάση 10, όπου μετέχει ο Αλέξανδρος Διακουμάκος. Αγωνίστηκε στο έκτο γκρουπ, περιορίστηκε στην τρίτη θέση με δύο ήττες κι αποδείχτηκε ότι είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο. Έχασε από τον Πολωνό Ιγκόρ Μίσταλ με 3-0 σετ (7-11, 3-11, 7-11) κι από τον Ισπανό επικεφαλής Χοσέ Ρουίθ Ρέγες με το ίδιο σκορ (2-11, 4-11, 1-11).
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics