Breaking News
11 Μαΐου 2019

Η εθνική ομάδα των γυναικών μπήκε την τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας της για το στάδιο 2 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαΐου, θ’ αγωνιστεί στην Μπρατισλάβα στην καθοριστική δεύτερη προκριματική φάση, που θα δώσει τα δέκα εναπομείναντα «εισιτήρια» για τα τελικά της Ναντ. Στο δικό της γκρουπ έχει αντιπάλους την οικοδέσποινα Σλοβακία και την Ελβετία. Την αποστολή θα συγκροτήσουν οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου (φωτό) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Κωστόπουλος. Η 19χρονη Τέρπου είναι το νέο πρόσωπο, καθώς συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος γυναικών.

Η Ελλάδα απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στο προκριματικό στάδιο 2 μετά τη 2η θέση, που είχε πάρει στον όμιλο του σταδίου 1, όταν είχε τερματίσει πίσω από την Αγγλία και μπροστά από τη Νορβηγία. Τώρα έχουν γίνει πέντε διαφορετικά γκρουπ, φιλοξενούνται σε ισάριθμες πόλεις της Ευρώπης και οι δύο πρώτες χώρες από το κάθε ένα θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση της Γαλλίας. Εκεί βρίσκονται ήδη 10 ομάδες ανδρών (ανάμεσά τους και η εθνική μας) και 10 γυναικών.

Οι διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία και για δυνατό αγωνιστικό τεστ πριν από την Μπρατισλάβα. Η Τόλιου, η Παρίδη και η Τέρπου αναχωρούν μεθαύριο για το Ζάγκρεμπ προκειμένου να πάρουν μέρος στο κροατικό Challengeόπεν, που αρχίζει την Τρίτη. Οι συγκεκριμένες αθλήτριες θα μεταβούν από εκεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Παρασκευή, ενώ η Χριστοφοράκη θα ταξιδέψει από τη Σουηδία, όπου ζει και προπονείται. Ο μόνος, που θα φύγει από την Αθήνα είναι ο Κωστόπουλος.

Το πρόγραμμα αναφέρει ότι η εθνική μας θ’ αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 3μ.μ. ώρα Ελλάδας την Ελβετία (2μ.μ. τοπική) και την Κυριακή στις 12:00 τη Σλοβακία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics