Breaking News
17 Μαΐου 2019

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia μετά την επικράτηση της επί της Κβίτοβα που εγκατέλειψε στο 3ο σετ και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ.



ΗΜαρία Σάκκαρη είδε την Πέτρα Κβίτοβα να εγκατελείπει το court στο τρίτο σετ λόγω τραυματισμού και ενώ η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μπροστά με 4-0 και έτσι πήρε την πρόκριση και αυτή στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia.

Εκεί όπου την Παρασκευή θα βρει απέναντι της την Μλαντένοβιτς με στόχο φυσικά την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης δείχνοντας ότι βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Στο παιχνίδι με την Κβίτοβα που είναι στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κέρδισε το πρώτο σετ με 7-5. Εν συνεχεία έχασε το δεύτερο με 7-4 αλλά στο τρίτο σετ μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Έκανε το 2-0 στα γκέιμ και εκεί η Κβίτοβα άρχισε να νοιώθει ενοχλήσεις και ζήτησε τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά η Σάκκαρη πήρε και τα επόμενα δυο γκέιμ, έκανε το 4-0, και σε εκείνο το σημείο η Κβίτοβα εγκατέλειψε το παιχνίδι με την Ελληνίδα τενίστρια να περνάει στην επόμενη φάση.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics