Breaking News
13 Ιουνίου 2019

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Νίκολας Τζάρι με 6-4, 3-6, 6-4 και αποχαιρέτησε το Libema Open από το 2ο μόλις γύρο.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο σετ με τον Χιλιανό να κάνει γρήγορα το μπρέικ και να κρατά το προβάδισμα του μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος ανέβασε την απόδοση του και προηγήθηκε με 0-3. Η συνέχεια δεν έκρυβε κάποια έκπληξη με τον Τσιτσιπά να κάνει το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο ο 21χρονος τενίστας είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση νίκη αλλά ο Τζάρι σημείωσε μεγάλη εμφάνιση παίρνοντας στο τέλος τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται σε γρασίδι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Στέφανο το Queen's (17/6) και μετέπειτα το Wimbledon (1/7).

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics