Breaking News
01 Ιουλίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο του Wimbledon και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

.
Δεν έπαιξε καλά ο Στέφανος και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα από τον Ιταλό αντίπαλό του με 6-4, 3-6, 6-4, 6-7 (8), 6-3 ύστερα από αγώνα που είχε διάρκεια 3 ώρες και 23 λεπτά.
Ο 30χρονος Ιταλός, Νο 89 στον κόσμο, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και παρά το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς έσωσε δυο ματς-πόιντ και έστειλε το ματς στο πέμπτο σετ, παρέμεινε ψύχραιμος καταφέρνοντας να βγει νικητής από το κορτ Νο 2.
O Στέφανος είχε προβλήματα με το σερβίς του (υπέπεσε σε 7 νταμπλ φοτ) ενώ είχε και χαμηλά ποσοστά επιτυχίας, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Φαμπιάνο για να κάνει μπρέικ σε κρίσιμα σημεία των σετ.
Ήταν σε καλύτερη κατάσταση ο κοντοστούπης Ιταλός κάτι άλλωστε που φάνηκε όταν έφτασε πριν δυο εβδομάδες στα ημιτελικά του Eastbourne International. Τώρα θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον γίγαντα Ίβο Κάρλοβιτς ενώ ο Στέφανος αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics