Breaking News
16 Αυγούστου 2019

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-1 σετ που της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Σινσινάτι.



Την έβδομη νίκη της επί αθλήτριας του Top10 πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 7-6 (4), 4-6, 4-6 επί της Αρίνα Σαμπαλένκα και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και 4-1 στο δεύτερο, όμως εκανε μια μεγάλη ανατροπή.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της επί αθλήτρια Top 10, αφού στον προηγούμενο γύρο είχε πετάξει έξω την Κβίτοβα, ενώ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της κόντρα σε αθλήτριες της πρώτης δεκάδας μετρά ισάριθμες νίκες. Συνολικά, αυτή ήταν η έβδομη νίκη της κόντρα σε Top10 αντίπαλο.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την νίκη της Σάκκαρη.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics