Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2019

Κλείδωσε την συμμετοχή της Εθνικής στα πλέι οφ ανόδου με επίδειξη δύναμης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.



Μηδαμινά περιθώρια αντίδρασης άφησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Λούκας Καταρίνα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε την χαοτική διαφορά ποιότητας και επικράτησε 2-0 σετ του Μονεγάσκου -6-2, 6-1- μετά από μόλις 53 λεπτά αγώνα.

Ο 21χρονος τενίστας, ξεκίνησε το ματς με μπρέικ και μετά το υπέρ του 3-2 στο πρώτο σετ δεν ξανακοίταξε πίσω καθώς έχασε μόνο ένα από τα 10 επόμενα games.

Η εύκολη επικράτηση του Στέφανου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της Εθνικής στα Σαββατιάτικα πλέιο οφ ανόδου του Davis Cup, καθώς το υπάρχον 2-0 δεν μπορεί να ανατραπεί από τους Μονεγάσκους, ακόμα και αν νικήσουν τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό.
sigmalive.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics