Breaking News
11 Οκτωβρίου 2019

Έγραψε ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο ATP Finals.

 

 

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και μια ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις, καθώς ο κορυφαίος τενίστας της χώρας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο ATP Finals 2019 το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 10-17/11 στο Λονδίνο.

 

Η πρόκριση του Μεντβέντεφ εις βάρος του διεκδικητή της πρόκρισης για το Λονδίνο Φάμπιο Φονίνι έστειλε τον Τσιτσιπά στο σπουδαίο τουρνουά, στο οποίο μετέχουν οι 8 καλύτεροι τενίστας του κόσμου!

Είναι ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που τα καταφέρνει και ήταν ο βασικότερος στόχος του για το 2019. Έως σήμερα έχουν προκριθεί ο Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς, ο Φέντερερ, ο Τιμ και ο Μεντβέντεφ.

Το 2018 ο Στέφανος είχε παίξει στο αντίστοιχο τουρνουά (Next Gen ATP Finals) αλλά για παίκτες κάτω των 21 ετών και είχε κερδίσει τον τίτλο στο Μιλάνο

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics