Breaking News
24 Οκτωβρίου 2019

Συμμετοχή και στο φετινό Οπεν πινγ πονγκ νέων και παίδων του Ομάν θα έχει η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

 



Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, είναι το προτελευταίο της χρονιάς από τη δεύτερη βαθμίδα αξιολόγησης, τα λεγόμενα Premium Events, και γίνεται στο Μουσκάτ από την Πέμπτη μέχρι τις 28 του μήνα. Η 15χρονη πρωταθλήτρια, που από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στην ηλικιακή κατηγορία των νεανίδων, αναχώρησε από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης καi τη συνοδεύει ο διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού Τάσος Ρηνιώτης.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα των νεανίδων, η Παπαδημητρίου θα σχηματίσει τη μικτή Ελλάδας/Αγγλίας με συμπαίκτρια τη Σάρλοτ Μπράντλεϊ. Όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της I.T.T.F. για τη διοργάνωση στο ομαδικό γεανίδων θ’ αγωνιστούν πέντε ομάδες και η Παπαδημητρίου με τη Σάρλοτ είναι τρίτο φαβορί.

Στην ίδια ιστοσελίδα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων και νεανίδων εμφανίζεται στο ατομικό ως νούμερο 6. Στην πρώτη φάση είναι επικεφαλής στο αντίστοιχο γκρουπ και το σαββατοκύριακο θ’ αντιμετωπίσει την Τσενγκ Πιου-Σιαν από την Κινεζική Ταϊπέι, τη Φατίμα Χασίμ από τη Σρι Λάνκα και την Ινδή Μανμάν Κουντού.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics