Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2019

Η καλύτερη χρονιά στην καριέρα του ήταν αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε, λέει ο Λιούις Χάμιλτον, που κατάφεραν να πάρουν εξαιρετικά αποτελέσματα παρά τις αδυναμίες που είχαν.

 

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για ομάδες και παίκτες |+21

Ακόμη ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών για τον Λιούις Χάμιλτον και ένα κατασκευαστών, για τη Mercedes, έφερε το 2019. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε κάποιες αδυναμίες σύμφωνα με τον Βρετανό οδηγό, ωστόσο κατέληξε στο να είναι η καλύτερη της καριέρας του, όπως ο ίδιος δηλώνει.

«Στην αρχή το αυτοκίνητο είχε κάποια θέματα. Δεν μπορούσαμε να κρατάμε το ρυθμό που θέλουμε Δεν ήταν τόσο καλά. Μετά, πήγαμε στον πρώτο αγώνα και πήραμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Κυρίως λόγω των επιρροών που είχα από εξωτερικούς παράγοντες.

Νομίζω ότι αυτός ήταν πραγματικά ο λόγος που έκανε τη φετινή σεζόν την καλύτερη. Στις κατατακτήριες φέτος δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, ακόμη κι έτσι όμως παίρναμε καλές θέσεις. Στην κορυφαία τριάδα αρκετά συχνά και μερικές φορές χωρίζαμε τις δύο Ferrari παρά τη διαφορά ισχύος που είχαμε» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics