Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2020

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη μίλησε στον Alpha 98,9 για το γεγονός ότι έγινε η πρώτη γυναίκα που θα ξεκινήσει τη λαμπαδηδρομία από την Αρχαία Ολυμπία.

 

Εμφανώς συγκινημένη με την τιμή που της έγινε να αποτελέσει την πρώτη γυναίκα που θα γίνει ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας εμφανίστηκε μιλώντας στην εκπομπή OnsportsFM η Άννα Κορακάκη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 στην σκοποβολή, θα πάρει τη Φλόγα από την Πρωθιέρεια στην Τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, στις 12 Μαρτίου.

Η πρώτη αφή Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιήθηκε το 1936. Πρώτος λαμπαδηδρόμος ήταν ο διπλωμάτης Κωνσταντίνος Κονδύλης. Από τότε μέχρι σήμερα όλοι οι πρώτοι λαμπαδηδρόμοι ήταν άνδρες. Έτσι, η Άννα Κορακάκη θα είναι αυτή που θα κάνει τα πρώτα βήματα με το «Φως» των Αγώνων του Τόκιο και θα το παραδώσει σε Ιάπωνα Ολυμπιονίκη, καθώς, ως είθισται, ο δεύτερος λαμπαδηδρόμος προέρχεται από τη χώρα που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς. Ήδη, η Ιαπωνία έχει ανακοινώσει ότι στην Ελλάδα θα βρεθούν οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες της Αθήνας 2004 Μιζούκι Νογκούτσι (μαραθώνιος), Τανταχίρο Νομούρα (τζούντο) και Σαόρι Γιοσίντα (πάλη).

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 η Άννα Κορακάκη χαρακτήρισε «τολμηρή» την απόφαση και… αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τις γιαγιάδες της οι οποίες ήταν οι πρώτες που πήρε τηλέφωνο όταν έμαθε το συγκεκριμένο νέο.

 onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics