Breaking News
30 Μαρτίου 2020

Από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο όπως ανακοίνωσαν οι ΔΟΕ και οργανωτική επιτροπή.



ΗΔΟΕ ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το διάστημα 23/7-8/8 του 2021, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ λίγο αργότερα έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Όπως ενημέρωσαν η ΔΟΕ και η οργανωτική επιτροπή θα ξεκινήσουν στις 24 Αυγούστου του 2021 και θα ολοκληρωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

"Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τους αθλητές, αλλά και το διεθνές αθλητικό καλεντάρι. Είναι πολύ σημαντικό που ανακοινώθηκε η ημερομηνία τόσο γρήγορα.

Αν και η αντιμετώπιση του κορονοϊού αποτελεί το πιο σημαντικό ζήτημα, η ανακοίνωση της ημερομηνίας θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία", υποστήριξε η πρόεδρος της Παραολυμπιακής επιτροπής, Μαρί-Αμελί λε Φιρ.

Όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, την έχουν κατοχυρώσει και θα βρίσκονται κανονικά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2021, ενώ για τους υπόλοιπους θ' ανακοινωθεί σύντομα η νέα διαδικασία.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics