Breaking News
15 Απριλίου 2020

Σε εξέλιξη είναι, φίλες και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το παιχνίδι γνώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.για την περίοδο της καραντίνας.

Διεξάγεται, θυμίζουμε, μέσα από τη σελίδα της ομοσπονδίας στο facebook, φιλοδοξεί να σας προσφέρει μία διαφορετική ψυχαγωγία στην παρατεταμένη παραμονή στο σπίτι και χτες περάσαμε στο δεύτερο μέρος. Βάζουμε κι εδώ τα νέα κουίζ για τους ανθρώπους του αθλήματος που δεν έχουν λογαριασμό σε συτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θέσαμε τρία ακόμη ερωτήματα και περιμένουμε τις απαντήσεις σας μέχρι τις 10 το πρωί της Μ. Πέμπτης. Ξαναγράφουμε ότι τις στέλνετε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο κινητό 6974-016302. Μην ξεχνάτε να σημειώνετε αν η απάντησή σας είναι για το ερώτημα 1 ή 2 ή 3 κτλ και την ημερομηνία του κουίζ. Βάλτε οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο και την πόλη, στην οποία ζείτε.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1

Είμαστε στο 1980 και τέλη Αυγούστου διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών στην ιστορία. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανεβαίνει ο Γκούο Γιούεχουα (GUO Yuehua), ο οποίος νωρίτερα είχε ηττηθεί σε δύο τελικούς Παγκόσμιου πρωταθλήματος (1977, 1979) και αργότερα κατέκτησε το τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση με άλλους δύο σερί τελικούς (1981, 1983). Στο WorldCup όμως, δεν είναι στα φαβορί των 4ων γκρουπ κι επιπλέον γνωρίζει ήττα στην πρώτη φάση. Μπορείτε να βρείτε από ποιον αθλητή έχασε ο Κινέζος άσος στον όμιλο και ποιους νίκησε κατά σειρά στο ταμπλό των «8» για να φτάσει στην πρωτιά;

ΔΩΡΟ: Μία πετσέτα STIGA κι ένα ζευγάρι κάλτσες STIGA

ΕΡΩΤΗΜΑ 2

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έχει πανηγυρίσει συνολικά 8 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων με αποκορύφωμα φυσικά τα δύο διαδοχικά χρυσά του Γιάννη Σγουρόπουλου στο απλό εφήβων, στο Γκιμαράες το 2017 και στο Κλουζ Ναπόκα το 2018. Τέσσερα από αυτά τα μετάλλια ήρθαν στα διπλά με ξένο συμπαίκτη ή συμπαίκτρια. Μπορείτε να βρείτε τα ονοματεπώνυμα και την εθνικότητα των παρτενέρ, που είχαν ο Στράτος Βούλγαρης το 1975 στο Ζάγκρεμπ (χάλκινο στο διπλό νέων), η Μαρία Μοίρου το 1994 στο Παρίσι (χάλκινο στο διπλό νεανίδων), ο Παναγιώτης Γκιώνης το 1996 στο Φρίντεκ-Μίστεκ (χρυσό στο διπλό μικτό νέων) και η Κατερίνα Ντουλάκη το 2000 στην Μπρατισλάβα (χάλκινο στο διπλό νεανίδων);

ΔΩΡΟ: Μπλούζα STIGA αγωνιστική της εθνικής μας ομάδας ---Μέγεθος small

ΕΡΩΤΗΜΑ 3

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι τα παλιά χρόνια ήταν συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε αθλητές να πρωταγωνιστούν σε παραπάνω από ένα σπορ. Μία τέτοια περίπτωση συναντάμε και στην επιτραπέζια αντισφαίριση με παγκόσμια μάλιστα, διάκριση στο σημαντικότερο αγώνισμα. Ο «ήρωας» της ιστορίας μας αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο απλό ανδρών στο άθλημά μας, πριν περάσει στο τένις και με το ταλέντο και τη δουλειά φτάσει κι εκεί σε κορυφαίες επιτυχίες. Θα θέλαμε να μας πείτε ποιος και από ποια χώρα ήταν ο άνθρωπος αυτός, πότε έφτασε στην κορυφή του κόσμου στην επιτραπέζια αντισφαίριση και αργότερα σε ποια χρονολογία και πού κατέκτησε το πρώτο του γκραν σλαμ στο τένις.

ΔΩΡΟ: Ανδρικό παπούτσι Butterfly ή STAG

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics