Breaking News
09 Μαΐου 2020

Μόνο ένας «αόρατος εχθρός» θα μπορούσε να χαλάσει τα πλάνα σ’ ένα καθιερωμένο πρωταθληματάκι πινγκ πονγκ, όπως είναι αυτό για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Μόνο ένας νέος και άκρως επικίνδυνος επισκέπτης-ιός ήταν δυνατό να διακόψει την αγαπημένη συνήθεια των εργαζομένων του Τύπου να μαζεύονται κάθε χρόνο, αρχές του καλοκαιριού και να δίνουν φιλικά παιχνίδια με τη ρακέτα. Δεν έχουμε σκοπό φυσικά να κάνουμε πλάκα με τον κορωνοϊό και την παγκόσμια τραγωδία, που έχει προκαλέσει, ωστόσο χωράει η χαλαρή διάθεση στο ότι φέρνει και την αναβολή ενός αθλητικού event με καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Το 10ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στον Τύπο αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας και ο μοναδικός και προφανής… φταίχτης είναι ο Covid-19. Το ατομικό τουρνουά, που διεξάγει κάθε χρόνο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε στενή συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, είχε οριστεί φέτος για το διήμερο 13 και 14 Ιουνίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (με τη δεύτερη μέρα να μπαίνει πάντα για την περίπτωση, που χρειαστεί βάσει συμμετοχών).

Η σταδιακή επιστροφή σε αθλητικές δράσεις δεν περιλαμβάνει ακόμη το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων. Η αβεβαιότητα παραμένει για το αν και με ποιες προϋποθέσεις θα επιτραπούν ξανά, μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εκδηλώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να προγραμματιστεί και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (η οποία, έτσι κι αλλιώς, ασχολείται βασικά με το ενδεχόμενο να κάνει κάποιους από τους επίσημους αγώνες, που έχει αναστείλει), οδηγήθηκε στην απόφαση ν’ αναβάλλει και το 10ο φιλικό τουρνουά για τους ανθρώπους των media.

Εν καιρώ θ’ αποφασίσει για τις νέες ημερομηνίες του και θα κάνει σχετική ανακοίνωση. Πάντως, όταν με το καλό γυρίσουν στις προπονήσεις όλοι οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ας ανανεώσουν και οι φίλοι από τον χώρο του Τύπου τη δική τους… επαφή με τη ρακέτα, διότι δεν έχει ακυρωθεί το πρωτάθλημα για το 2020. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναβολή κι όταν η ομοσπονδία θα μπορεί να προγραμματίσει την επανεκκίνηση των αγώνων της θα εξετάσει και την περίπτωση να εντάξει το τουρνουά για τα Μ.Μ.Ε. σε κάποιο Σαββατοκύριακο έως το τέλος του 2020. Αλλιώς, το event θα μετατεθεί για το 2021 και τη συνηθισμένη χρονική περίοδο. Μέχρι τότε προτρέπουμε και τους φίλους εργαζόμενους από τα μέσα ενημέρωσης ν’ ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και να «μείνουν ασφαλείς» ώστε να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σε αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε παρέα και να διασκεδάσουμε για λίγες ώρες στα τραπέζια του πινγκ πονγκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics