Breaking News
13 Μαΐου 2020

Ο διεθνής αθλητής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος μίλησε στην «Πράσινη» για την επιστροφή του στις προπονήσεις στο ΣΕΦ, και τα μέτρα ασφαλείας που τηρούντα

 

Οι διεθνείς αθλητές πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Κωνσταντίνος Αγγελάκης μαζί με ακόμη 6 διεθνείς αθλητές, ξεκίνησαν προπονήσεις στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ξανά έπειτα από δύο μήνες!

Με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, με απόλυτη ευλάβεια στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και με πειθαρχία στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από την πλευρά τόσο των αθλητών και των ομοσπονδίας όσο και του φαληρικού σταδίου, ξεκίνησαν στις 7 Μαΐου οι προπονήσεις, υπό το βλέμμα του γενικού γραμματέα αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά.

Όλα τα ονόματα των αθλητών και των προπονητών είχαν δοθεί καιρό πριν από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όταν η Γ.Γ.Α. είχε αποφασίσει να παραχωρήσει ειδική άδεια για προπονήσεις σε αθλητές όλων των ολυμπιακών σπορ, που είτε έχουν προκριθεί για το Τόκιο είτε προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η μετάθεση της κορυφαίας διοργάνωσης για το 2021 και το lockdown άφησε πίσω φυσικά και αυτό το μέτρο, αλλά επανέρχεται τώρα και για αθλήματα κλειστού χώρου. Άλλωστε, η αρμόδια αθλητική αρχή ετοίμασε Ειδικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες κι εκτός από την επιτραπέζια αντισφαίρισης έχει μέσα, για παράδειγμα, τη γυμναστική, την σκοποβολή, την ξιφασκία κ.α.

leoforos.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics