Breaking News
13 Μαΐου 2020

Αγωνιστική δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση μπορεί να μην υπάρχει σε κανένα σχεδόν σημείο της Ευρώπης το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι λείπει η κινητικότητα σε άλλους τομείς.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφερόμαστε στις προπονήσεις, που δειλά έχουν αρχίσει για διεθνείς αθλητές σε διάφορες χώρες, αλλά σε κινήσεις ξένων κλαμπ στο μεταγραφικό κομμάτι. Μία σημαντική εξέλιξη αφορά και στον Γιάννη Σγουρόπουλο. Στην περίοδο της καραντίνας ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στις ηλικίες Under 18 (το 2017 και το 2018) και Under 21 (το 2019) οριστικοποίησε την προφορική συμφωνία του για μονοετή ανανέωση της συνεργασίας του με την Γκρενζάου, ομάδα της Μπουντεσλίγκα 1. Πέρσι δοκίμασε πρώτη φορά την πολύτιμη εμπειρία, αποκόμισε πολλά οφέλη από τη συμμετοχή του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε διασυλλογικό επίπεδο και η νέα πρόκληση είναι να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι θα παραμείνει κάτοικος Γερμανίας, καθώς θα ισχύσουν τα ίδια και για τον βασικό τόπο διαμονής του. Σύμφωνα με το πλάνο θα συνεχίσει να ζει στο Οχσενχάουζεν και θα προπονείται στο σύγχρονο αθλητικό του κέντρο μαζί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος.

Μετά από τις πρώτες του παραστάσεις στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, ο 20άχρονος Ελευσίνιος αγωνίστηκε στη σούπερ κατηγορία της Σουηδίας κι έκανε εκεί και προπονήσεις. Πέρσι πραγματοποίησε κι άλλο βήμα με τη μετεγκατάσταση στη Γερμανία και την παρουσία στην επαγγελματική λίγκα. Η ομάδα του, η Γκρενζάου, είχε στόχο την παραμονή και την κατάφερε τελευταία στιγμή αν και περιορίστηκε στην 11η θέση. Το πρωτάθλημα διακόπηκε μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Το κλαμπ έχει ήδη κάνει σημαντικές αλλαγές για την προσεχή σεζόν κι αφού συμφώνησε με τον Σγουρόπουλο εξασφάλισε την υπογραφή δύο επίσης πολύ καλών Ευρωπαίων αθλητών: Του Ρουμάνου Κριστιάν Πλετέα (που είναι συνομήλικος του Έλληνα άσου κι έχει μαζί του παράδοση μεγάλων αναμετρήσεων) και του Βέλγου Ρόμπιν Ντεβός (ενός από τους τρεις αθλητές, που ξεπέρασε πέρσι ο Σγουρόπουλος). Η Γκρενζάου θέλει μία ακόμη καλή μεταγραφή, ενώ την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Κόλιν Χίοβ από το Λουξεμβούργο αντικαθιστώντας τον Κρις Πφέιφερ.

«Θα χαρακτήριζα δύσκολη τη χρονιά. Το λέω διότι ήταν η πρώτη μου σεζόν στη Γερμανία και βρήκα απέναντί μου κορυφαίους παίκτες. Πάντως η Μπουντεσλίγκα με βοήθησε να βελτιωθώ σε πολλά σημεία. Συνάντησα τοπ αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετώπισα πολύ αξιόλογους αθλητές από διάφορες χώρες, ενώ είχα και πολύ καλούς συμπαίκτες. Την επόμενη σεζόν περιμένω να μπω πιο έτοιμος και να κάνω καλύτερο πρωτάθλημα», δήλωσε σήμερα ο Σγουρόπουλος, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της προολυμπιακής ομάδας έχει γυρίσει από την περασμένη Πέμπτη στις προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics