Breaking News
14 Ιουλίου 2020

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η Φλώρινα βρίσκονται στις τελικές ετοιμασίες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων 2020.

Χτες βράδυ έληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής, σήμερα το μεσημέρι έγιναν οι κληρώσεις του πρώτου σταδίου (γκρουπ) και δόθηκαν ωράρια. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Ιουλίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας και θα είναι η δεύτερη από τις συνολικά τρεις, που αποφάσισε να κάνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την καραντίνα για την τρέχουσα σεζόν. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας αφορά στα παιδιά δημοτικού, δηλαδή μέχρι 12 ετών. Λόγω των ανατροπών, που έφερε στο αγωνιστικό πρόγραμμα ο κορωνοϊός, διεξάγεται απευθείας σε μία φάση και περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού. Δεν είχε προκριματικά και οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν ελεύθερες. Εν τέλει πρόκειται ν’ αγωνιστούν 39 αγόρια και 22 κορίτσια από 20 σωματεία όλης της χώρας. Δεν προέκυψε δηλαδή, μεγάλος αριθμός δηλώσεων, πάντως είναι ουσιαστικό, που θα δώσουν το «παρών» σχεδόν όλα από τα πρώτα δέκα ονόματα των δύο κατηγοριών στους πίνακες αξιολόγησης.

Οι συνολικά 61 δηλώσεις προέρχονται από την Καστοριά, τη Χίο, τη Θεσσαλονίκη, την Κορινθία, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τα Χανιά, την Αττική, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, την Καβάλα και φυσικά τη Φλώρινα.

Η πρώτη φάση έχει 10 γκρουπ στο απλό παμπαίδων και 7 στο απλό παγκορασίδων. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 9 το πρωί του Σαββάτου με τους παμπαίδες και μετά τις 13:30 θα πάρουν σειρά οι παγκορασίδες. Οι δύο πρώτοι αθλητές και οι δύο πρώτες αθλήτριες από το κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα νοκ άουτ και η συνέχεια θα δοθεί με ταμπλό των «32» και των «16» αντίστοιχα.

Όλα τα ματς κρίνονται υπέρ του καλύτερου των 5 σετ. Οι κληρώσεις των γκρουπ έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο http://app.ttscore.io/customer/24. Τα σωματεία ετοιμάζονται για το ταξίδι έχοντας βεβαίως υπόψη και όλες τις κινήσεις, που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Να σημειωθεί τέλος, ότι είναι σε εξέλιξη και οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων, το οποίο θα κλείσει και την τελευταία αγωνιστική εκκρεμότητα για την περίοδο 2019-2020 και θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 24 μέχρι τις 26 του μήνα. Οι δηλώσεις τελειώνουν την προσεχή Δευτέρα. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει το απλό και το ομαδικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics