Breaking News
31 Ιουλίου 2020

Ήλιος και ζέστη θα κυριαρχήσουν και την Παρασκευή στη χώρα μας με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τοπικά και τους 40 βαθμούς, κυρίως στις κατά τεκμήριο ζεστές περιοχές της χώρας μας, όπως είναι ο θεσσαλικός κάμπος, η Λακωνία, η Αργολίδα, η Αιτωλοακαρνανία και ο κάμπος των Σερρών.

Παράλληλα, το μελτέμι στο Αιγαίο θα διατηρηθεί, κρατώντας πάλι υψηλό τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές. Η αλλαγή του καιρού έρχεται το Σαββατοκύριακο με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, πιο αισθητή την Κυριακή καθώς και αρκετές βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 40 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 25 έως 37 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 41 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 18 έως 41 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 36 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 36 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 25 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 22 έως 40 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και πιθανώς πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 27 έως 39 βαθμούς Κελσίου
ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics