Breaking News
03 Αυγούστου 2020

Το παρθενικό τους ταξίδι στους αγώνες SUP, έκαναν οι αθλητές του Α.Σ. ΙΑΣΩΝ Ρίου.

 

Συγκεκριμένα δύο ήσαν οι πρώτες συμμετοχές στο 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Sprint που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο αγώνας SUP ήταν sprint 200 μέτρων. Ο Μαρουλακης Λευτέρης αγωνίστικε στην κατηγορία +40 με σκάφος 14′ και Ασημακοπουλος Γιάννης στην κατηγορία + 50 με σκάφος 12.5′.

Η χρονική περίοδος και η γραφειοκρατεία λόγω COVID19 αλλά και το είδος του αγώνα, απέτρεψε αρκετούς φίλους του αθλήματος από όλη τη χώρα να συμμετέχουν. Στην κατηγορία +40 ήταν 2 σειρές (7+6 αθλητες) και οι 3 πρώτοι κάθε σειράς περνούσαν στον τελικό. Στην 2η σειρά ο Μαρουλακης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση βγαίνοντας 5ος και μένοντας εκτός τελικού. Στην κατηγορία +50 ο Ασημακοπουλος πάρα τον τραυματισμό στον ώμο προσπάθησε να μπει στα μετάλλια αλλά δεν τα κατάφερε.

"Το νερό μπαίνει στο αυλάκι και κάθε συμμετοχή βοηθάει σίγουρα πρώτα τους αθλητές αλλά και όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα. Ευελπιστούμε για ακόμα δυνατότερη και ποιο πλούσια σε συμμετοχές συνέχεια σε ένα νέο άθλημα που συναρπάζει όλο και περισσότερους"αναφέρερται σε ανκοίνωση του Ιάσωνα.

sportin.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics