Breaking News
27 Αυγούστου 2020

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ» στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP Σπριντ, που φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Αττικής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ, συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης, για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ίδρυσή του πριν δυο χρόνια, με 13 μικρούς αθλητές και αθλήτριες αυτή τη φορά ανάμεσα σε 18 Συλλόγους και 185 περίπου αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά του Συλλόγου, έδωσαν 34 συνολικά μάχες σε διάφορες αγωνιστικές κατηγορίες, (προκριματικούς, ημιτελικούς, τελικούς), αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, κάνοντας γνωστό τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ και κομίζοντας τα πρώτα μετάλλια του Συλλόγου σε Πανελλήνια διοργάνωση.


Τα μετάλλια κατέκτησαν 3 αθλήτριες: η Βοριαδάκη-Παπαδόπουλου Εμμανουέλα που κατέλαβε την 2η θέση στο SUP 14’00’’ και οι Μαρκογιαννάκη Ευαγγελία και Σικελιανού Λητώ που κατέλαβαν την 3η θέση στην κατηγορία Κ2 Προαγωνιστική Κοριτσιών.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι 13 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στις τελικές σειρές, ενώ πέντε αθλητές του Α.Σ. ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ έφθασαν μια ανάσα από το βάθρο, κατακτώντας την 4η θέση, και τέσσερις αθλητές, ήρθαν 5οι.

Οι 13 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι:

ΒΟΡΙΑΔΑΚΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΒΟΡΙΑΔΑΚΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΓΙΑΚΟΥΜΙΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΡΑΤΟΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΟΠΟΒ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΛΗΤΩ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ενώ ένας ακόμη αθλητής , ο Τζουγανάκης Γεώργιος, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην αποστολή, λόγω ασθενείας.

Ο Α.Σ. Αποκόρωνας αισθάνεται στην ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΕΤΑΝΑΠ SAMARIA και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Αποστολάκη Μανώλη, που για πολλοστή φορά, στέκεται στο πλευρό μας, την ΑΝΕΚ LINES & ΒLUE STAR FERRIES και ιδιαιτέρως τους κυρίους Νομικό Μ. και Κοτσιφάκη Μ. αλλά και όλους τους μεγάλους και μικρούς δωρητές δημότες και φίλους του Αποκόρωνα, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τους οποίους αξίζει να αναφέρουμε:

Από τα Χανιά: Φωτισμός -Ηλεκτρολογικό υλικό, ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ λεωφ, Καραμανλή 10. Από τη Σούδα: Τεχνικό Γραφείο- Πολιτικός Μηχανικός ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Ηλεκτρονικό Τσιγάρο VAPE PORΤ, Βιβλιοπωλείο ΕΡΜΗΣ – ΜΠΥΡΑΚΗΣ. Από το Ν. Χωριό: Καφέ Στο Σχολειό ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Κουρείο Πίπης ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Παντοπωλείο ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, Από τους Αρμένους: Τυροκομικά -Κρέατα ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗΣ, Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, Φαρμακείο ΚΑΤΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, Από τους Αγ. Πάντες: Αγροεφόδια ΡΟΥΜΠΕΔΑΚΗΣ, του Μπαμπαλή το Πέρασμα ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ , Φαρμακείο ΜΑΛΕΚΑΚΗΣ, Ελαιοραβδιστικά-Λιπάσματα-Ζωοτροφές ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ, Από τις Καλύβες: Φαρμακείο ΧΡΥΣΟΧΕΡΑΚΗ, Χαβαλεδάκη Μαρία ΜΙΝΟΑΝ PROPERTIES, Πιτσαρία SIMON΄S, Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων KALIVES TRAVEL, Super Market-Kαφέδες ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, Οπωροπαντοπωλείο ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΠΙΠΕΡΑΚΗ, Γυμναστήριο CROSS-FIT- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ, X-File Computer Store, Εστιατόριο COSTANITA, Γυροφωλιά SOUVLAKERIE, Κομμώσεις ΜΑΡΟΠΑΚΗΣ, Κατάστημα ενδυμάτων 4U κ. ΚAΣΚΑΒΕΛH, Κρεοπωλείο ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ, Ταξί ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ, Καφέ ΓΕΥΣΙΣ-ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ, Παιδικά Ρούχα ΣΙΝΤΕΡΕΛΛΑ, Ταξί ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ, Βιβλιοπωλείο ΚΑΝΑΚΗΣ-ΛΙΛΙΚΑΚΗΣ, Οπτικά ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ.


Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «αδελφό» σύλλογο ΝΟΧ για μια ακόμη και μάλιστα διπλή, κατάκτηση κορυφής. Η άριστη δουλειά του κοινού μας προπονητή Αγγελάκη Μανώλη, δεν φάνηκε μόνο στα δικά μας αποτελέσματα, αλλά πρωτίστως στο ΝΟΧ που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, εργατικότητας και ήθους! Τέλος ευχαριστούμε τον έφορο κ. Νίκο Κουριδάκη, για τη φροντίδα του, τον Γιάννη Κουριδάκη, την Καλλιόπη Γεωργαρούδη, τους αθλητές του ΝΟΧ και τους γονείς τους, για την άψογη συνεργασία!

 apokoronaslife.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics