Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2020

Αξιόλογες εμφανίσεις έκανε η πρωταθλήτρια μας


Θανάσης Μαργαρίτης by Θανάσης Μαργαρίτης  
Στην Τσεχία η πρώτη εθνική κατηγορία των γυναικών έκανε έναρξη με δύο αλλεπάλληλες αγωνιστικές και η Κωνσταντίνα Παρίδη συνέβαλε με αξιόλογες εμφανίσεις στις ισάριθμες νίκες της Ντόμπρε, στην οποία θ’ αγωνιστεί αποκλειστικά αυτή τη σεζόν.

Η ομάδα της Ελλήνιδας αθλήτριας άρχισε τη φετινή δράση στην κορυφαία κατηγορία με δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια. Αρχικά ξεπέρασε την Σπορτ ST Οστράβα με 6-4 και στη συνέχεια την SKST Χαβίροφ με 6-3.

Συνολικά 15 είναι οι συμμετοχές στη λεγόμενη Extraliga και η Ντόμπρε βρίσκεται στην κορυφή μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες. Σε αγώνες με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο η Παρίδη βοήθησε τη νέα της ομάδα κάνοντας από 1 νίκη στους συγκεκριμένους αγώνες.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών υπέστη και τέσσερις ήττες, ωστόσο οι περισσότερες ήταν στις λεπτομέρειες και τα πέντε σετ.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics