Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο καιρός αρχίζει και παίρνει φθινοπωρινή στροφή με αρκετή ψύχρα πια τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Στο θέμα των βροχών οι συνθήκες θα είναι πιο ήπιες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα λείψουν οι μπόρες και οι καταιγίδες. Την Τρίτη τοπικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο , την Τετάρτη γενικά στη δυτική Ελλάδα και την Πέμπτη σε περισσότερες περιοχές με σταδιακή επικράτηση νοτιά από τα δυτικά.

 

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 17 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 15 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics