Breaking News
04 Οκτωβρίου 2020

Δεν του αρέσει η απομόνωση του Άγγλου


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν αποχώρησε από το Championship League επειδή δεν θέλει να μείνει απομονωμένος στην εκδήλωση.

Το τουρνουά λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον «φούσκα» στο Marshall Arena στο Μίλτον Κέινς. Κάθε παίκτης είναι απομονωμένος στο χώρο του, και βγάινει από εκεί για να λάβει μέρος στις αναμετρήσεις

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον 44χρονο παίκτη, ο οποίος παλιότερα είχε δηλώσει πως είχε αγωνιστεί σε «φούσκα» για άλλο τουρνουά και είχε εμφανιστεί αισιόδοξος για τη μεγάλη διοργάνωση.

Ο ίδιος προέβη σε δηλώσεις για να δικαιολογήσει την απόφασή του αναφέροντας:

«Αν κάθε τουρνουά είναι έτσι, τότε δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να συμμετέχω σε όλα. Μου αρέσει να μένω μόνος, αλλά είμαι πολύ δύσκολος να συνεργαστώ, να υπακούσω σε εντολές. Δεν είναι εύκολο για μένα. Θέλω την ελευθερία μου, τη βόλτα μου, τον καθαρό αέρα και να πιω τον καφέ μου εκτός της φούσκας. Για να μην δημιουργήσω περαιτέρω προβλήματα και διατηρηθούν οι συναθλητές μου υγιείς πήρα αυτή την απόφαση».

Υπενθυμίζεται πως τη θέση του θα πάρει ο Τζον Άστλει.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics