Breaking News
16 Οκτωβρίου 2020

Νέος αγώνας και νέα πρόκληση για τον έμπειρο οδηγό αγώνων


Πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ακόμα μίας μεγάλης πρόκλησης στην καριέρα του δηλώνει ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ενόψει της συμμετοχής του στο «Ολυμπιακό Ράλι» που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου με επίκεντρο την Ηλεία.

«Μη έχοντας αγωνιστεί νστο παρελθόν στο Ολυμπιακό Ράλι, παρακολούθησα αρκετά in car, ώστε να έχω μια αίσθηση των διαδρομών του αγώνα. Διαπίστωσα ότι οι ειδικές, ως επί το πλείστον, είναι στενές. Ωστόσο κάποια σημεία που θύμισαν τις ειδικές του Ράλι Φθιώτιδας» δήλωσε ο Σερδερίδης, ο οποίος ήταν τρίτος στον εναρκτήριο αγώνα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος χώματος στο Λουτράκι, ενώ στο «Ράλι Φθιώτιδας» έμεινε εκτός βάθρου λόγω πολλών κλαταρισμάτων.

Και προσέθεσε: «Από το βίντεο, η Φολόη μοιάζει με τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Πολωνίας, στο οποίο είχα λάβει μέρος τρεις φορές κατά το παρελθόν. Σίγουρα από τα In car δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά, όμως θα πραγματοποιήσουμε τις καθιερωμένες αναγνω4ρίσεις πριν τον αγώνα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση».

Σε ό,τι αφορά στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χώματος, ο Ιορδάνης Σερδερίδης είπε πως «ο θεσμός φέτος είναι αρκετά αναβαθμισμένος και το έργο μας θα είναι δύσκολο στον Πύργο, καθώς θα είναι και η πρώτη μας συμμετοχή εκεί. Οι αντίπαλοί μας έχουν εμπειρία απ’ αυτόν τον αγώνα , σε αντίθεση με εμάς».

Στόχος του Σερδερίδης είναι «μία θέση στο βάθρο. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι οδηγικά αγώνα με τον αγώνα και να έχω μια πολύ καλή αίσθηση με το Skoda Fabia Rally2 Evo».

Συνοδηγός του Ιορδάνη Σερδερίδη θα είναι για ακόμα μία φορά ο Φρεντ Μικλότ.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics