Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2020

Πώς το netflix έφερε τα... πάνω κάτω στο σκάκι

 

Το σκάκι θέλει να έχεις στρατηγική και να μπορείς να «διαβάσεις» τις κινήσεις του αντιπάλου σου, με σκοπό να κάνει το πολυπόθητο ρουά ματ. Πώς γίνεται όμως το Netflix να επηρεάσει έναν άνθρωπο, ώστε να μάθει να παίζει σκάκι;

Η απάντηση είναι απλή και έχει όνομα. Queens Gambit! Η σειρά «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να θέλουν να μάθουν να παίζουν σκάκι.

Το Queens Gambit έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Οκτωβρίου 2020 κι έκτοτε γίνεται πανικός!

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότεροι από 62 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ οι αυξήσεις στις πωλήσεις για το παιχνίδι έχουν φτάσει στο 250% στο eBay!

Τα «χτυπήματα» αναζήτησης έχουν εκτοξευτεί και έχουν πιάσει ιστορικά ψηλά νούμερα εδώ και εννιά χρόνια! Το μυθιστόρημα με τον ομώνυμο τίτλο έγινε best seller από τους New York Times 37 χρόνια μετά την έκδοσή του! Τα νούμερα των παικτών στο chess.com πλέον είναι τα πενταπλάσια από τότε που ξεκίνησε την ιστοσελίδα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics