Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2020

Το επίσημο πρόγραμμα της νέας χρονιάς

 

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Formula 1 γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων για το νέο έτος, το οποίο περιλαμβάνει 23 αγώνες, ενώ ακόμη αναμένεται επιβεβαίωση για κάποιες διοργανώσεις. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου, παραδοσιακά, στην Μελβούρνη, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 5 Δεκέμβρη στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Το 2020 οι αγώνες διεξήχθησαν κυρίως στην Ευρώπη όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά την ερχόμενη χρονιά. Το «μενού» συμπεριλαμβάνει Ηνωμένες Πολιτείες, Ασία, Αφρική, όπως και τους θρυλικούς αγώνες που τελικά ακυρώθηκαν για το 2020, όπως αυτός του Μονακό.

Να επισημάνουμε ότι τα μέτρα για τον κορονοϊό θα τηρούνται κανονικά, ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά και ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics