Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2020

Οι δημοσιογράφοι Τάκης Πουρναράκης, Γιώργος Βαρίνος και Πέτρος Πιτσίνης αποκαλύπτουν με ποιον οδηγό της Formula 1 θα έπιναν μπίρες, διαμορφώνουν το δικό τους Top 5 και μιλούν για την επιστροφή του Αλόνσο και την πρεμιέρα του Μικ Σουμάχερ, ενώ κάνουν προβλέψεις για την επόμενη σεζόν!

 

Η Formula 1 εξέπληξε ευχάριστα, αφού κατάφερε να βγάλει χωρίς σημαντικά παρατράγουδα ένα συμπιεσμένο πρόγραμμα 17 αγώνων μέσα σε μόλις έξι μήνες! Οι δημοσιογράφοι Τάκης Πουρναράκης, Γιώργος Βαρίνος και Πέτρος Πιτσίνης κάνουν μία ανασκόπηση της εφετινής σεζόν, αποκαλύπτουν τις κορυφαίες στιγμές του πρωταθλήματος, ψηφίζουν τους καλύτερους οδηγούς για το 2020, αξιολογούν την επιστροφή του Αλόνσο και προβλέπουν την πορεία του Μικ Σουμάχερ στην πρώτη του χρονιά στη Formula 1. Ταυτόχρονα δηλώνουν ευθαρσώς με ποιον οδηγό της Formula 1 θα έβγαιναν για μπίρες, ερμηνεύουν την εικόνα της Ferrari και εκφράζουν τις απόψεις τους για τους 23 αγώνες του επόμενου πρωταθλήματος της Formula 1 χωρίς φόβο και πάθος μπροστά στον φακό του gazzetta!

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics