Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2020

Ο 35χρονος θα δεχθεί την ύψιστη τιμή κάθε Βρετανού πολίτη

 

Μπορεί το 2020 να μην ήταν η καλύτερη χρονιά για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όμως ο Λιούις Χάμιλτον θα το θυμάται για πάντα.

Είναι η χρονιά που ισοφάρισε τον μεγάλο Μίκαελ Σουμάχερ παίρνοντας τον 7ο τίτλο της καριέρας του, «έσπασε» το ρεκόρ του Γερμανού θρύλου φτάνοντας τις 95 νίκες, αναδείχθηκε αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς στο BBC, ενώ ήταν ανάμεσα στους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους που επηρέασαν τα πράγματα, ιδρύοντας την «Επιτροπή Χάμιλτον» για να βελτιώσει την ποικιλομορφία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό σύμφωνα με το Time Magazine. Το λες και ικανοποιητική χρονιά…

Ο 35χρονος θα γνωρίσει αύριο τη μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να λάβει κάποιος Βρετανός πολίτης. Θα χριστεί «Σερ» από την Βασίλισσα Ελισάβετ σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! Όσο καλά του πήγε το 2020 τόσο καλά «ανοίγει» και το 2021.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Στέφανο Ντονιτσέλι, έστειλε το μήνυμα του για την διάκριση του «Σερ Λιούις Χάμιλτον», λέγοντας τα εξής:

«Ο Λιούις είναι ένας πραγματικός γίγαντας του αθλήματός μας και η επιρροή του είναι τεράστια τόσο εντός όσο και εκτός ενός αυτοκινήτου. Αυτό που έχει επιτύχει είναι εκπληκτικό. Όλοι μας στη Formula 1 τον συγχαίρουμε γι αυτήν την άξια αναγνώριση των επιτευγμάτων του και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερη από τη λαμπρότητα του το 2021».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics