Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2016

Τον πρώτο του τίτλο (και πιο σημαντικό απ' τους τέσσερις που έχει ως τώρα) ύστερα από σχεδόν έξι χρόνια θα διεκδικήσει το Σάββατο στο Ντουμπάι ο Μάρκος Παγδατής.

Με τρομερή και τσαμπουκαλεμένη εμφάνιση, ο Κύπριος τενίστας έκανε μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Φελιθιάνο Λόπεθ (Νο 24) και επικρατώντας 2-1 σετ (3-6, 7-6, 6-1) προκρίθηκε στον τελικό όπου τον περιμένει ο Σταν Βαβρίνκα (εγκατέλειψε στον άλλο ημιτελικό ο Κύργιος)!

Το νούμερο 57 στον κόσμο χρειάστηκε 2 ώρες και 3 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και με... μάγκικο τρόπο να φτάσει στο τελευταίο... σκαλοπάτι πριν την κατάκτηση του τίτλου (500άρι τουρνουά).
Ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα και βρέθηκε να προηγείται 4-3 γκέιμ στο δεύτερο, έχοντας ήδη «σπάσει» τον Παγδατή. Ο τελευταίος όμως δεν το έβαλε κάτω, ξεκίνησε την επική αντεπίθεσή του και κατάφερε να οδηγήσει το σετ στο tie break όπου ισοφάρισε με χαρακτηριστική άνεση (7-1). Στο τρίτο δεν είχε αντίπαλο, «έσβησε» τον Λόπεθ, έφτασε στον θρίαμβο και παράλληλα απέκτησε το δικαίωμα να σηκώσει την κούπα στο Ντουμπάι απέναντι στον Stan the Man, ο οποίος... στα χαρτιά είναι το φαβορί.

Υπενθυμίζεται πως για να φτάσει στον τελικό, ο Κύπριος απέκλεισε -με εξαιρετικές εμφανίσεις- κατά σειρά τον Σέρβο Τροΐτσκι, τον Καναδό Ποσπίσιλ, τον Ισπανό Μπαουτίστα-Αγκούτ και απόψε τον εξίσου Ίβηρα Λόπεθ. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε πόσο... βολικά έκατσε στον Παγδατή η χθεσινή αναγκαστική απόσυρση του Τζόκοβιτς -λόγω προβλήματος στο μάτι- καθώς πιθανώς ο Νόλε να ήταν ο σημερινός του αντίπαλος και τα πράγματα να 'ταν διαφορετικά.

πηγή :sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics