Breaking News
06 Ιανουαρίου 2021

Η Ελληνίδα Νο. 269 της κατάταξης έχασε με 2-0 σετ από την πιο έμπειρη Ουκρανή


Έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την πολύ πιο έμπειρη Κατερίνα Μπονταρένκο (πρώην Νο. 29 της παγκόσμιας κατάταξης) με 2-0 σετ (6-1, 6-3) στον τελικό των προκριματικών και έτσι δεν κατάφερε να μπει και αυτή, μετά τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στο κυρίως ταμπλό του Abu Dhabi Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στην 34χρονη Ουκρανή, έχοντας κερδίσει μόλις το 56% των πόντων της πίσω από το πρώτο σερβίς, έναντι 77.4% της Μπονταρένκο, ενώ η αδυναμία της να κερδίσει πολλούς πόντους στο δεύτερο σερβίς της – μόλις 36.8% – επέτρεψε στην αντίπαλο της να σπάσει πέντε φορές το σερβίς της 23χρονης Ελληνίδας, έχοντας το απόλυτο στα μπρέικ πόιντς που της παροτσιάστηκαν (5/5).

Πλέον τα φώτα στρέφονται στη Μαρία Σάκκαρη που κάνει… ποδαρικό στο Άμπου Ντάμπι και στη σεζόν στις 11:45.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics