Breaking News
05 Μαρτίου 2021

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς εκτελεί χρέη παρουσιαστή στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση με την παρουσία του, αλλά και τα... παραλειπόμενα.


Ο Σουηδός άσος της Μίλαν, είναι τραυματίας και αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στο Σαν Ρέμο για το φημισμένο φεστιβάλ κινηματογράφου, λαμβάνοντας το ποσό των 50.000 ευρώ την βραδιά, ώστε να είναι ένας από τους παρουσιαστές.

Ο Ζλάταν κέρδισε το κοινό από την πρώτη στιγμή, μιας και τραγούδησε έχοντας ως καλεσμένο τον προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Αλλά ο... μύθος του Ιμπραϊμοβιτς δεν σταματάει εκεί μιας και για να προλάβει να είναι στην ώρα του και έχοντας κολλήσει στην κίνηση λόγω ενός ατυχήματος, βρήκε έναν άγνωστο με μηχανή, ο οποίος τον μετέφερε στην τοποθεσία όπου διεξάγεται το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, ως συνεπιβάτη για μία απόσταση 60 χιλιομέτρων.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 05 Μαρτίου γιορτάζουν

WRC: Διπλή νίκη για την Hyundai στην Αρκτική [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics