Breaking News
21 Μαρτίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Κωνσταντίνος Ντότας
 


Νέες αρχές και νέες ιδέες.

Κριός

Κάτι νέο ξεκινά και εσείς έχετε την ανάλογη δυναμική ώστε να το υποστηρίξετε, να το αναπτύξετε και να το ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Ταύρος

Αρχίζει μια περίοδος η οποία θα υπάρχει έντονη κινητικότητα. Μπορεί να σας αγχώσουν οι γρήγοροι ρυθμοί γιαυτό καλό θα είναι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένη/ος.

Δίδυμοι

Η ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει θα είναι έντονη. Άνθρωποι με κοινά όνειρα και στόχους μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος

Πολλές αλλαγές λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή και εσείς θα πρέπει να είστε ανάλογα προετοιμασμένη/ος. Κάποιες από αυτές μπορεί να χρειάζονται έντονη δυναμική από μέρους σας.

Λέων

Ευνοϊκή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η καινοτομία θα πρέπει να είναι το κύριο και κοινό χαρακτηριστικό τους.

Παρθένος

Δυσκολίες ή εμπόδια μπορεί να βλέπετε μπροστά σας αλλά αντικειμενικά, μάλλον είναι λιγότερα από ότι νομίζετε εξαρχής.

Ζυγός

Τομείς που αφορούν σχέσεις, φίλους και συνεργασίες αυτή την στιγμή ανθίζουν. Ή καταστάσεις του παρελθόντος βγάζουν καρπούς ή ξεκινάτε νέα εγχειρήματα με όρεξη και όραμα, πάντα σε συνεργασία.

Σκορπιός

Πολλά μπορούν αυτή την στιγμή να συμβούν στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Νέες συναντήσεις μπορούν να φέρουν εξέλιξη στους συγκεκριμένους τομείς.

Τοξότης

Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι το διαφορετικό και να βγείτε από τα τετριμμένα είναι πολύ δυνατή και θα παραμείνετε σε αυτή την δημιουργική κατεύθυνση για αρκετό διάστημα.

Αιγόκερως

Αφήστε οτιδήποτε δεν μπορεί να εξελιχθεί στην άκρη. Είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας σε ζητήματα που μπορούν να εξελιχθούν και να σας δώσουν χαρά.

Υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για το επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να την επεκτείνετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Ιχθύες

Αξίες συναισθηματικές ή υλικές έρχονται στο τραπέζι. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές αξίες σε πολλούς τομείς με σκοπό την επαναξιολόγηση.

portraits.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο, εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια

Σήμερα 21 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics