Breaking News
25 Μαρτίου 2021

Οι κυρίες των κυρίων που προκαλούν σεισμό στο πέρασμά τους

 

Λίγα 24ώρα απομένουν έως ότου οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 παραταχτούν στην γραμμή εκκίνησης για το εναρκτήριο Γκραν Πρι για το 2021. Τα μάτια των φίλων του σπορ θα είναι στραμμένα στα αστραφτερά μονοθέσια και τους διάσημους οδηγούς.

Το δίχως άλλο, η ζωή των πιλότων της Φ1 μακριά από την πίστα αποπνέει μία κρυφή γοητεία. Στις μέρες μας, ο περίφημος τρόπος ζωής του playboy μπορεί να μην είναι τόσο αποδεικτικός. Όμως, οι μεγάλοι μισθοί, ο τρόπος ζωής των πιλότων και η παρουσία τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προσφέρουν μία γκλαμουριά.

Καθώς λοιπόν οδεύουμε προς την έναρξη της σεζόν, ας δούμε ποιες είναι οι σύζυγοι και οι φίλες των οδηγών.

Λιούις Χάμιλτον

Η λίστα με τις διασημότητες με τις οποίες έχει συνδεθεί κατά καιρούς ο Λιούις Χάμιλτον, σε κάνει να σου φεύγει το… σαγόνι. Οι τραγουδίστριες Rita Ora, Nicki Minaj και Rihanna, και τα μοντέλα Barbara Palvin, Gigi Hagid , Winnie Harlow και Sofia Richie, είναι μερικές από αυτές.

Με την τραγουδίστρια Nicole Scherzinger, ο Χάμιλτον είχε τον μεγαλύτερης διάρκειας δεσμό, που κράτησε από το 2007 έως και 2015.

Φερνάντο Αλόνσο
Η ερωτική του ζωή του Φερνάντο Αλόνσο ήταν πολυτάραχη. Και λέμε ήταν, γιατί από το 2016, όταν συνάντησε με την Λίντα Μορσέλι, φαίνεται να βρήκε το λιμάνι του. Η Λίντα Μορσέλι είναι Ιταλίδα στην καταγωγή, περσόνα της τηλεόρασης.

Λανς Στρολ
Ο Λανς Στρολ, πέρα από ένας φέρελπις πιλότος της F1, είναι και γιος… δισεκατομμυριούχου, του Λόρενς Στρολ, ιδιοκτήτη της Aston Martin.

Ο νεαρός Στρολ συνδέεται με την Κίρμπερλι Γκάρνερ, τηλεπερσόνα και σχεδιάστρια μαγιό.

Η οποία έχει… απίστευτα προσόντα.

Σεμπάστιαν Φέτελ
Μία φίλη από την παιδική του ηλικία, Χάνα Πράτερ, είναι αυτή που έκλεψε την καρδιά του Φέτελ. Βρίσκονται για χρόνια μαζί και έχουν δύο παιδιά. Την Έμιλι και την Ματίλντα.

Κίμι Ράικονεν
Δύο φορές παντρεμένος πρωταθλητής του 2007, τώρα είναι μαζί με την γυμνάστια και μοντέλο εσωρούχων Minna- Mari “Minttu” Virtanen. Μαζί έχουν δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Μαξ Φερστάπεν
Η πρώην φίλη του Φερστάπεν ήταν η Γερμανίδα φοιτητής Ντιλάρα Σάνικ, αλλά το ζευγάρι διέκοψε τη σχέση τους πέρυσι. Φέτος, είναι μαζί με την Βραζιλιάνα μοντέλα, Κέλι Πικέ (φωτογραφία), την 32χρονη κόρη του θρυλικού οδηγού της Φ1, Νέλσον Πικέ και πρώην φίλη του επίσης πιλότου, Ντάνιλ Κβίατ.

Σαρλ Λεκλέρ
Η πρώην φίλη του Σαρλ Λεκλέρ, ήταν το μοντέλο Giada Gianni, με την οποία τα… έσπασαν το 2019. Τώρα, ο πιλότος της Ferrari έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο μιας φοιτήτριας αρχιτεκτονικής. Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι συχνές, το όνομά της δεν έχει… διαρρεύσει.

Ντάνιελ Ρικιάρντο
Φαίνεται ότι ο Αυστραλός πιλότος ασκεί έντονη γοητεία στο γυναικείο φύλο. Μετά την μακροχρόνια σχέση του είχε με την παιδική του φίλη Τζέμα Μπόσκοβιτς, βρέθηκε στο πλάι της Αναμαρί Χόρμπας, που ήταν υπεύθυνη εταιρικών εκδηλώσεων στην Red Bull.

Ακολούθως βρέθηκε στην αγκαλιά της εντυπωσιακής μοντέλας Τζέσικα Γκόμες (φωτογραφία), από την Αυστραλία ενώ είναι αυτήν την εποχή είναι free.

Πιέρ Γκασλί
Η σχέση του Πιέρ Γκασλί με την Κατερίνα Μαζέτι Ζαννίνι, με καταγωγή από την Μπολόνια, χρονολογείται από το 2018.

Η Ιταλίδα, σε αντίθεση με τις περισσότερες φίλες και συζύγουν πιλότων, δεν είναι μοντέλο, αλλά μία διακεκριμένη μηχανικός αεροδιαστημικής.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

https://auto.sports3.gr/formoyla-1-odigoi-gynaikes-peirasmos-piso-apo-toys-koryfaioys-toy-spor/

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

25η Μαρτίου - Ρίγη συγκίνησης: Το μήνυμα του πιλότου -«Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές»[vid]

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics