Breaking News
01 Απριλίου 2021

Την Πέμπτη οι βοριάδες θα εξασθενήσουν λίγο και οι όποιες βροχές στα ανατολικά και τα νότια δεν θα έχουν ανησυχητικές εντάσεις. Η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά από την Παρασκευή, ενώ και το Σαββατοκύριακο θα περάσει με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Δεν θα λείψουν βέβαια οι μεσημεριανές μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές κυρίως σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, ασθενείς βροχές στα ανατολικά από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές πιθανώς ισχυρές τις πρωινές ώρες και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές πιθανώς ισχυρές το πρωί στα νότια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι σε ανατολική Στερεά και Εύβοια και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι και πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα ανατολικά, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζαγοράκης διώχνει Φαν Σιπ: Φέρνει Ρεχάγκελ για το Μουντιάλ [vid ]

Αντετοκούνμπο: Η οικογένεια «γέμισε» το παρκέ στο Λος Αντζελες [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics