Breaking News
02 Απριλίου 2021

Ο Νώντας Γεροθόδωρος για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα είναι πρώτος διαιτητής στο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία προσθέτει στο ενεργητικό του ο Νώντας Γεροθόδωρος. Ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαιτησίας ως ο εκλεκτός που θα διευθύνει τον αγώνα της χρονιάς μεταξύ της πολωνικής Γκρούπα Αζότι Κέντζερτζιν Κόζλε και της ιταλικής Τρεντίνο.

Ο τελικός θα είναι μονός και θα γίνει την Πρωτομαγιά του 2021 στη Βερόνα της Ιταλίας και θα είναι μία μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Νώντας Γεροθόδωρος θα σφυρίξει τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον τελικό του 2018 στο Καζάν μεταξύ της Ζενίτ και της Λούμπε όπου οι Ρώσοι νίκησαν με 3-2 σετ.

Επίσης έχει σφυρίξει και δύο ημιτελικούς. Το 2018 όπου η Ζενίτ νίκησε την Περούτζια με 3-0 και το 2019 που η Ζενίτ που νίκησε την Περούτζια 3-2 σετ.

Ο Γεροθόδωρος συμπληρώνει εφέτος το 55ο έτος της ηλικίας του αλλά επειδή ανήκει στην ελίτ της παγκόσμιας διαιτησίας (συμμετέχουν εκεί οι κορυφαίοι των κορυφαίων) η παγκόσμια ομοσπονδία του επιτρέπει να σφυρίζει μέχρι και το 60ο έτος της ηλικίας του.

Φυσικά θεωρείται ο κορυφαίος του άξιου Σώματος της ελληνικής διαιτησίας σφυρίζοντας τους κορυφαίους αγώνες της Volley League μεταξύ αυτών και το σημερινό ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Ολυμπιακού (20:00, EΡΤ-3) στην έναρξη της β φάσης της Volley League. O Γεροθόδωρος είναι δεύτερος με πρώτο τον επίσης έμπειρο Αλέξανδρο Μυλωνάκη.
SPORTS3.GR

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κορακάκη: Δείτε την τρομερή αλλαγή της

Σήμερα 02 Απριλίου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics