Breaking News
03 Απριλίου 2021

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα φτάσει τοπικά τους 24 βαθμούς συνοδεία νοτιάδων. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει και οι όποιες απογευματινές βροχές στα βόρεια ορεινά θα είναι μεμονωμένες.

Πρόσκαιρη ενίσχυση του νοτιά περιμένουμε την Κυριακή, γεγονός που θα φέρει αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα και πάλι ανεβασμένες θερμοκρασίες. Οι βροχές θα εντοπίζονται βασικά σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη. Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 10 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Πάτρα λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγη μόνο τοπική συννεφιά με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πιθανές απογευματινές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Moto GP – Κατάρ: Εκπληκτική Ducati [vid]

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics