Breaking News
02 Μαρτίου 2016

Επιτυχημένη ήταν η εκπροσώπηση για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ στο 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις Ε1 που έγινε στην Αθήνα από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου.


Ολοκληρώθηκε το 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε1 που έγινε στην Αθήνα από 26/2-1/3. Από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Γενναράκης Νίκος, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Βελιβασάκη Χαρά, Μπόγρης Βαγγέλης και Ταμιωλάκης Βαλάντης.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Την σημαντικότερη διάκριση πέτυχε ο αθλητής Ταμιωλάκης Βαλάντης που έφτασε στον ημιτελικό της κατηγορίας 14 ετών και μετά από τρεις νίκες κατέκτησε την τρίτη θέση.

Με δελτίο Τύπου η Διοίκηση του σωματείου απευθύνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους, ενώ ανανεώνει το ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο 1ο Ε2 που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου.

πηγή :cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics