Breaking News
18 Απριλίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα


Έντονα κινητοποιημένα τα συναισθήματα σήμερα.

Κριός

Η ευγένεια και η δεκτικότητα θα σας βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με τους οικείους και τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Ταύρος

Σήμερα θα είστε σε πλεονεκτική θέση εάν εμπιστευτείτε και προχωρήσετε βάσει την διαίσθησή σας. Η επικοινωνία σήμερα γίνεται από καρδιάς.

Δίδυμοι

Προσωπικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Καλό θα ήταν να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σήμερα.

Καρκίνος

Καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν προσωπικό χαρακτήρα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι σας περιβάλλει το οποίο σας κάνει χαρούμενη/ο.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχετε την τάση να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας. Είναι καλή επιλογή εάν αυτό σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια καλύτερη σειρά.

Παρθένος

Άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι κοντά σας και μπορούν να σας στηρίξουν. Μιλήστε τους μέσα από την καρδιά σας.

Ζυγός

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι χρειάζεται ή ότι έχετε προγραμματίσει αρκεί να λειτουργήσετε διπλωματικά και κρατώντας επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να αφεθείτε στην ροή και να ταξιδέψετε σε περιοχές οι οποίες σας χαροποιούν με οποιονδήποτε τρόπο. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

Τοξότης

Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα. Σήμερα χαλαρώστε και περάστε όσο το δυνατό πιο όμορφα και ξεκούραστα.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται μέσα από την καρδιά και μπορείτε να μοιραστείτε όμορφε στιγμές με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να μην σπαταληθείτε σε άσκοπα πράγματα. Αφήστε λίγο την καθημερινότητα /εργασία σας στην άκρη και ξεκουραστείτε.

Ιχθύες

Δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή. Εκμεταλλευτείτε την διαίσθηση σας και ωθήστε τις εμπνεύσεις σας προς δημιουργικές κατευθύνσεις.
portraits.gr

Διαβάστε επίσης

«Μαγικός» Μέσι με 2 γκολ σε 4 λεπτά! [vid]

Σήμερα 18 Απριλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics