Breaking News
20 Απριλίου 2021

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια, κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, καθαρή ατμόσφαιρα και λίγες τοπικές βροχές μόνο στη δυτική και τη βόρεια χώρα.

Από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, χωρίς προβλήματα ανέμων, με λίγες τοπικές μπόρες στη βόρεια Ελλάδα.

 

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανές χιονοπτώσεις ψηλά στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα βροχής στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανές χιονοπτώσεις ψηλά στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές στα βορειότερα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr

Διαβάστε επίσης

NBA – Αποτελέσματα 20/4 [vid]

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics