Breaking News
23 Απριλίου 2021

Τα ζευγάρια των καθοριστικών αγώνων για τις πρώτες θέσεις πρόκρισης στο Τόκιο προέκυψαν σήμερα το βράδυ στο Γκιμαράες, στο κλείσιμο της τρίτης ημέρας του Προολυμπιακού τουρνουά της Ευρώπης. 

Τα νοκ άουτ ταμπλό στο στάδιο 2 έφτασαν στον ημιτελικό γύρο κι εκεί θα κριθούν αύριο τέσσερα «εισιτήρια» για την κορυφαία αθλητική εκδήλωση, από δύο σε άνδρες και γυναίκες. Όσοι νικήσουν στα ημιτελικά φτάνουν στον μεγάλο στόχο και ο τελικός του κάθε ταμπλό δεν θα διεξαχθεί. Επίσης, όσοι έχασαν στους προηγούμενους γύρους του σταδίου 2, μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτης Γκιώνης, πηγαίνουν (μαζί με τους αθλητές, που θα ηττηθούν αύριο στα ημιτελικά) σε ανάλογο ταμπλό στο στάδιο 3 για να διεκδικήσουν τα τελευταία εισιτήρια από το Προολυμπιακό, που θα είναι τρία στους άνδρες και δύο στις γυναίκες. Στις 12:30 ώρα Ελλάδας για τις γυναίκες και στις 13:20 για τους άνδρες είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί και φυσικά θα έχουν απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο (https://www.ettu.tv/en-int/page/home-ettu). Μετά το τέλος τους θ’ ακολουθήσουν οι κληρώσεις για το 3ο και τελευταίο στάδιο της διοργάνωσης.

Για τις 4άδες του σταδίου 2 αξιοσημείωτο είναι ότι η Γαλλία έχει την ευκαιρία να προκρίνει και τις δύο αθλήτριές της στο Προολυμπιακό. Υποψήφια έχει και η οικοδέσποινα Πορτογαλία, ενώ στους άνδρες αίσθηση προκαλούν με την πορεία τους οι νεαροί Ράρες Σίπος (φωτό) και Βλαντιμίρ Σιντορένκο από τη Ρουμανία και τη Ρωσία αντίστοιχα.

Στο στάδιο 2 των ανδρών στα αποφασιστικής σημασίας παιχνίδια αναμετρώνται ο Ράρες Σίπος με τον Ουκρανό Κου Λέι και ο Ισπανός Αλβάρο Ρόμπλες με τον Βλαντιμίρ Σιντορένκο. Ο Ρόμπλες θυμίζουμε, είχε αρχίσει με ήττα το τουρνουά και με διαδοχικές νίκες (ανάμεσα στις οποίες εναντίον του Σγουρόπουλου και του Γκιώνη) έφτασε τώρα να παίζει για την πρόκριση.

Στην 8άδα ο Ράρες Σίπος ξεπέρασε τον Δανό Τομπίας Ράσμουσεν με 4-0 σετ, ο Κου Λέι τον Πολωνό Σάμουελ Κουλζίκι με το ίδιο σκορ, ο Αλβάρο Ρόμπλες τον Βρετανό Πολ Ντρίνκχολ με 4-1 και ο Βλαντιμίρ Σιντορένκο τον Τσέχο Πάβελ Σίρουτσεκ (2ο φαβορί των αγώνων), επίσης με 4-1.

Στο στάδιο 2 των γυναικών στα καθοριστικά ματς θα συναντηθούν η Γαλλίδα Πριτίκα Παβάντε με τη Ρωσίδα Γιάνα Νόσκοβα και η κινεζικής καταγωγής Γαλλίδα Γιουάν Τζια Ναν με τη Σάο Τζιενί, που εκπροσωπεί την Πορτογαλία.

Στα προημιτελικά η Πριτίκα Παβάντε έκαμψε την Ουκρανή Σλομίγια Μπρατέβκο με 4-1 σετ, η Σάο τη Σαρλότ Κέρι από τη Μεγάλη Βρετανία με 4-3, η Γιάνα Νόσκοβα επίσης στα επτά σετ τη Σουηδέζα Κριστίνα Σέλμπεργκ, που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και η Γιουάν Τζια μία άλλη αθλήτρια, που προέρχεται από την Κίνα, την πολιτογραφημένη Ισπανίδα Μαρία Ξιάο με 4-0 σετ.
Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Ήττα για Γκιώνη, διεκδικεί τώρα την πρόκριση από το στάδιο 3

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Κόντρα στον Ισπανό Ρόμπλες ο Γκιώνης για το στάδιο 2

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics