Breaking News
30 Απριλίου 2021

Την Μ. Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και τοπικά θα ξεπεράσουμε τους 30 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατά τα άλλα, η σκόνη στην ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι αρκετή, χωρίς όμως ιδιαίτερες βροχές με ήρεμες θάλασσες. Παρόμοιος ο καιρός θα είναι και το Μ. Σάββατο με λίγη παραπάνω συννεφιά. Την Κυριακή του Πάσχα η ζέστη στην κεντρική και τη νότια χώρα θα κορυφωθεί και θα φτάσουμε και τους 35 βαθμούς, πάλι όμως με αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα και παροδικές νεφώσεις, χωρίς ιδιαίτερες βροχές.

Πιο αναλυτικά, την Μ. Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγη πρόσκαιρη συννεφιά με σκόνη στην ατμόσφαιρα και πιθανές απογευματινές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 9 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και το θερμόμετρο από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με αρκετή σκόνη. Η θερμοκρασία από 12 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια κατά διαστήματα με αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 11 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια κατά διαστήματα και αρκετή σκόνη. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα δυτικοί έως 4 μποφόρ, νότιοι στα υπόλοιπα και η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια μαζί με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 12 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αρκετή όμως σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr
Διαβάστε επίσης

Ρόκετς - Μπακς 143-136: Τραυματίστηκε ο Αντετοκουνμπο (video)

ΟΦΗ: Σε δημοπρασία οι φανέλες των Μπαλογιάννη και Διαμαντή για φιλανθρωπικό σκοπό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics