Breaking News
15 Μαΐου 2021

Το Σάββατο ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη αλλαγή με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη δυτική , την κεντρική και τη βόρεια

Ελλάδα μαζί με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι πάντως στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν γενικά τα 5 μποφόρ. Την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί παντού και η θερμοκρασία θα ανέβει. Με καλό καιρό θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και λίγες τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 7 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με βροχές κυρίως από το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

Στην Πάτρα πιθανές βροχές από το μεσημέρι.

Στην Πελοπόννησο, αραιή συννεφιά με λίγες βροχές στα βορειοδυτικά. Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά και διαστήματα με αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός και στα βορειότερα παροδικές βροχές από το μεσημέρι και μετά. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττικήαραιή συννεφιά παροδικά πιο πυκνή με πιθανές τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης

 

Ορεινή Ποδηλασία – : Άσχημη πτώση για την πρωταθλήτρια κόσμου [vids]

 

Τεχνική κολύμβηση – Τα πρώτα όρια

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics