Breaking News
21 Μαΐου 2021

Formula 1 – Μονακό: Δηλώνουν έκπληκτοι με το πόσο ανταγωνιστικά εμφανίζονται τα μονοθεσία της σκουντερία

 

Με το… στόμα ανοικτό έμειναν ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν, με αφορμή τις επιδόσεις της Ferrari στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Πέμπτης, για το Γκραν Πρι του Μονακό. Στο Ρ2, ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε τον καλύτερο γύρο, ενώ τον ακολούθησε ο Κάρλος Σάινθ.

«Ήμασταν αρκετά αργοί, και όχι λίγο, νομίζω πολύ. Είμαι έκπληκτος για το πόσο ανταγωνιστική είναι η Ferrari, αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει και τη δική μας αδυναμία», δήλωσε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο οδηγός της Red Bull, στα απογευματινά ελεύθερα δοκιμαστικά της Πέμπτης έκανε το 4ο καλύτερο γύρο. Και βρέθηκε πίσω από τις δύο Ferrari, αλλά και τον Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes.

Ο 7 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του έκπληκτος για τις επιδόσεις των μονοθεσίων της σκουντερία. Είπε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι οι Ferrari είναι πραγματικά δυνατές. Έχω μείνει έκπληκτος βλέποντας τα δύο μονοθέσια να βελτιώνονται τόσο πολύ. Είναι κάτι εξαιρετικό. Αυτό σημαίνει ότι στα επόμενα Γκραν Πρι θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός».

Στη συνέχεια ο Χάμιλτον αναφέρθηκε στο νέο οδόστρωμα που έχουν ορισμένα σημεία της πίστας του Πριγκιπάτου. Η νέα άσφαλτος έχει οδηγήσει σε καλύτερους χρόνους σε σύγκριση με το παρελθόν.

«Για κάποιο λόγο φέτος έχουμε πάρα πολλή πρόσφυση. Ήδη από τις ελεύθερες δοκιμές έχουμε πάει ταχύτερα απ’ ότι το 2019 το οποίο είναι φοβερό. Ασφαλτόστρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της πίστας και πλέον έχουμε περισσότερη πρόσφυση». επόμενα Γκραν Πρι θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός.»

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Πινγκ Πονγκ: Στην Πολωνία ο Γκιώνης για τον τελικό του πρωταθλήματος

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics